Ceviz
Ceviz , Elazığ ve Yörelerinde fazla üretilen ve bölgeye özgü toprak yapısıyla lezzetli cevizlere sahip olan bölgedir.Cevizler hasat zamanı oplandıktan sonra kabukları kırılarak iç ceviz haline getirilir.Daha sonra yıkanıp ayrıştırılarak paketleme bölümüne geçer.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Menşei: Türkiye
Türü: Kabuklu Ceviz,İç Ceviz
Ambalaj: 5 – 12,5 kg karton kutularda. 50 ile 400 gram arası Yastık , Quadro ve Doypac. 250/500/750 gr Pvc tabak ,Map Ambalaj Tabak , ahşap tabak.
Özel Paket seçenekleri mevcuttur.
Tipi | İşlenmiş Ceviz |
Hammadde | Ceviz |
Şekil | Orjinal |
Sertifikasyon | Iso 9001-144001 , Iso 22000-10002 , Haccp – Ohsas ,Helal Belgesi,Gıda Üretim İzni,Coğrafi Tescil Belgesi |
Nem Oranı | – |
Koku | Yok |
Kükürt(SO2) | 0 ppm |
Raf Ömrü | 12 Ay |
Tat | Tatlı |
5 KG KARTON KOLİ
10 KG KARTON KOLİ
1-1,5-2 KG KESE KAĞIDI (PİKNİK)