Kayısı Çekirdeği

Kayısı Çekirdeği , kükürtlü veya naturel kayısıların çekirdeğinin çıkarılmasıyla elde edilir.İki tip kayısı çekirdeği vardır.Kükürtlü Sarı Kayısı nın çekirdeği , naturel kuru kayısının çekirdeğine göre biraz daha mayhoş ekşimsi bir tadı vardır.Naturel Kayısının çekirdeğine acı çekirdek denir .Daha doğal ve hafif acımsı bir tadı vardır.Tatları genel olarak bademe çok benzer.

Kayısı çekirdeğinin çok faydası vardır , bunlarla ilgili detaylı bilgileri aşağıdaki faydaları sekmesinde bulabilirsiniz.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Menşei:  Türkiye
Türü:  Naturel ve Kükürtlü Kayısının Çekirdeği
Ambalaj: 500 Gram Yastık , Quadro , Doypack  – 5 Kg Karton Koli – 50 Kg Çuval , 1 Ton Big Bag
Özel Paket seçenekleri mevcuttur.

Çeşitleri:
İslimli Kayısı Çekirdeği

Acı Kayısı Çekirdeği

Tipi İslimli veya Naturel Kayısı Çekirdeği
Hammadde Kayısı Çekirdeği
Şekil Orjinal
Sertifikasyon Iso 9001-144001 , Iso 22000-10002 , Haccp – Ohsas ,Helal Belgesi,Gıda Üretim İzni,Coğrafi Tescil Belgesi
Nem Oranı
Koku Yok
Kükürt(SO2) 0 ppm
Raf Ömrü 24 Ay
Tat İslimli: Hafif ekşi , Naturel : Hafif acı
  • B17 vitamini bulunduran kayısı çekirdeği, bu vitamin sayesinde kanser hücrelerinin aktifleşmesini önlediği bilinmektedir.
  • Yağda eriyen A, D, E ve K vitaminlerini içerir.
  •  Cilt sorunlarına karşı bir ecza deposu niteliğindedir.
  •  Yükselen kan basıncını önlemeye yardımcı olur.
  •  Bağışıklık sistemine faydalıdır.
  •  Kayısı Çekirdeği cildin nem dengesini ayarlar.
  •  Solunum sistemleri için faydalıdır.

5 KG KARTON KOLİ

Kayısı Çekirdeği

10 KG KARTON KOLİ

Kayısı Çekirdeği

1-1,5-2 KG KESE KAĞIDI (PİKNİK)

Kayısı Çekirdeği

Start typing and press Enter to search