Kayısı Çekirdeği
Kayısı Çekirdeği , kükürtlü veya naturel kayısıların çekirdeğinin çıkarılmasıyla elde edilir.İki tip kayısı çekirdeği vardır.Kükürtlü Sarı Kayısı nın çekirdeği , naturel kuru kayısının çekirdeğine göre biraz daha mayhoş ekşimsi bir tadı vardır.Naturel Kayısının çekirdeğine acı çekirdek denir .Daha doğal ve hafif acımsı bir tadı vardır.Tatları genel olarak bademe çok benzer.
Kayısı çekirdeğinin çok faydası vardır , bunlarla ilgili detaylı bilgileri aşağıdaki faydaları sekmesinde bulabilirsiniz.
ÜRÜN ÖZELLİKLERİ
Menşei: Türkiye
Türü: Naturel ve Kükürtlü Kayısının Çekirdeği
Ambalaj: 500 Gram Yastık , Quadro , Doypack – 5 Kg Karton Koli – 50 Kg Çuval , 1 Ton Big Bag
Özel Paket seçenekleri mevcuttur.
Çeşitleri:
İslimli Kayısı Çekirdeği
Acı Kayısı Çekirdeği
Tipi | İslimli veya Naturel Kayısı Çekirdeği |
Hammadde | Kayısı Çekirdeği |
Şekil | Orjinal |
Sertifikasyon | Iso 9001-144001 , Iso 22000-10002 , Haccp – Ohsas ,Helal Belgesi,Gıda Üretim İzni,Coğrafi Tescil Belgesi |
Nem Oranı | – |
Koku | Yok |
Kükürt(SO2) | 0 ppm |
Raf Ömrü | 24 Ay |
Tat | İslimli: Hafif ekşi , Naturel : Hafif acı |
5 KG KARTON KOLİ
10 KG KARTON KOLİ
1-1,5-2 KG KESE KAĞIDI (PİKNİK)