Kuru Dut (Çekirdeksiz)

Kuru Dut , taze dutların toplanıp güneşte kurutulmasıyla elde edilir.Herhangi bir kimyasal madde içermez yada eklenmez.Doğası gereği dut meyvesine hiçbir haşere ya da zararlı girmediği için ilaçlama özel bakım vb. şeylere gerek olmaz. Dut ağacı genel itibarı ile mevsiminde yere batırılma sureti ile yetiştirilir. Yetişme esnasında suya ihtiyaç duyan dut belli bir zaman sonra bu ihtiyacını kendi köklerinden sağlar. Beyaz dut kurusunun veya beyaz dutun temelde çekirdekli dut yada çekirdeksiz dut olarak iki kısmı vardır. Anadolu’da genel olarak çerez niyetine çekirdeksiz dut kurusu kullanılır çekirdekli dut kurusu daha çok dut pekmezi yapımında kullanılır.

ÜRÜN ÖZELLİKLERİ

Menşei:  Türkiye
Türü:  Kuru Dut Çekirdeksiz
Ambalaj: 5 – 12,5 kg karton kutularda. 50 ile 400 gram arası Yastık , Quadro ve Doypac. 250/500/750 gr  Pvc tabak ,Map Ambalaj Tabak , ahşap tabak.
Özel Paket seçenekleri mevcuttur.

Tipi Kurutulmuş Dut
Hammadde Dut
Şekil Orjinal
Sertifikasyon Iso 9001-144001 , Iso 22000-10002 , Haccp – Ohsas ,Helal Belgesi,Gıda Üretim İzni,Coğrafi Tescil Belgesi
Nem Oranı
Koku Kendine Has
Kükürt(SO2) 0 ppm
Raf Ömrü 12 Ay
Tat Tatlı

5 KG KARTON KOLİ

Kuru Dut

10 KG KARTON KOLİ

Kuru Dut

1-1,5-2 KG KESE KAĞIDI (PİKNİK)

Kuru Dut

Start typing and press Enter to search